Login
Logo Waterbouwers

Open Avond Ad-opleiding Integraal Bouwmanagement met uitstroomrichting Waterbouw

4 juni 2024 I Dordrecht

Dordrecht_Academy_Vereniging_van_Waterbouwers
Tag(s): Mens

De Vereniging van Waterbouwers is betrokken bij de ontwikkeling van de Ad-opleiding Integraal Bouwmanagement. Deze opleiding kent een vol- en deeltijdroute en de uitstroomrichting Waterbouw (naast Bouw en Civiele Techniek) die zeer interessant kan zijn voor een aantal van uw medewerkers. Op dinsdag 4 juni van16.00 uur tot 19.00 uur zal een Open Avond plaatsvinden in het Kopgebouw, Leerparkpromenade 40, in Dordrecht. Tijdens de Open Avond wordt geïnteresseerden de mogelijkheid geboden om in contact te komen met docenten en meer informatie over de opleiding te krijgen. Uiteraard is er ook voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.

Dordrecht_Academy_Vereniging_van_Waterbouwers

De Vereniging van Waterbouwers is betrokken bij de ontwikkeling van de Ad-opleiding Integraal Bouwmanagement. Deze opleiding kent een vol- en deeltijdroute en de uitstroomrichting Waterbouw (naast Bouw en Civiele Techniek) die zeer interessant kan zijn voor een aantal van uw medewerkers. Op dinsdag 4 juni van 16.00 uur tot 20.00 uur zal een Open Avond plaatsvinden in het Kopgebouw, Leerparkpromenade 40, in Dordrecht. Tijdens de Open Avond wordt geïnteresseerden de mogelijkheid geboden om in contact te komen met docenten en meer informatie over de opleiding te krijgen. Uiteraard is er ook voldoende mogelijkheid om vragen te stellen.

Kansen voor uw medewerkers

Door deel te nemen aan deze opleiding krijgen jonge uitvoerders de kans om naast hun kennis- en praktijkervaring ook een theoretische verdiepingsslag te maken. Studenten die kiezen voor de Waterbouw specialisatie leren bijvoorbeeld over de verschillende fasen van het baggerproces, grond- en vloeistofmechanica, maar ook over het materieel. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan het professioneel handelen op de werkvloer. De Vereniging van Waterbouwers ziet met name de deeltijdroute als een enorme kans voor medewerkers van lidbedrijven om zich te ontwikkelen. Bovendien heeft de vereniging hiermee naast de VOUW-opleiding voor hbo-ers en wo-ers een mooi aanbod gecreëerd voor mbo-ers om specifieke theoretische kennis over de waterbouw op te doen.

Download hier de Infosheet zodat u deze kunt verspreiden onder uw medewerkers.