• Uitnodiging strategiesessie arbeidsmarkt

  Uitnodiging strategiesessie arbeidsmarkt

  Tijdens de algemene ledenvergadering van 15 januari, j.l. heeft u ingestemd voor extra aandacht voor het onderwerp arbeidsmarkt. Vanuit dit perspectief wil de Vereniging van Waterbouwers met een zo breed mogelijk gezelschap van medewerkers van de leden die betrokken zijn bij het arbeidsmarktbeleid (HR-medewerkers, recruiters, PR & Communicatie, startende professionals) komen tot een breed gedragen arbeidsmarktstrategie.

  LEES MEER
 • Save the date: Algemene Ledenvergadering

  Save the date: Algemene Ledenvergadering

  Zet de datum vast in uw agenda. 20 juni 2019 vindt onze algemene ledenvergadering weer plaats. De waar, hoe en wat houdt u van ons tegoed. De voorbereidingen zijn in volle gang. Wij laten binnenkort aan u weten wat erop het programma staat.

  LEES MEER
 • Regiobijeenkomst 23 mei 2019

  Regiobijeenkomst 23 mei 2019

  De Vereniging van Waterbouwers organiseert 23 mei 2019 weer een Regiobijeenkomst. De vereniging nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst, die bestaat uit een rondleiding door Marin (dit is afhankelijk van het project) en het bijpraten over actuele onderwerpen. Er is uiteraard ook een borrel samen met collega's en de medewerkers van het bureau.

  LEES MEER
 • Inschrijving sessies Dijkwerkersdag 2019 geopend!

  Inschrijving sessies Dijkwerkersdag 2019 geopend!

  De workshops en masterclasses van de Dijkwerkersdag 2019 zijn bekend. Schrijf je snel in!

  LEES MEER