• Onderhandelingsresultaat cao's Waterbouw bereikt

  Onderhandelingsresultaat cao's Waterbouw bereikt

  Cao-partijen in de Waterbouw: FNV Waterbouw, CNV Vakmensen en de Vereniging van Waterbouwers hebben een onderhandelingsresultaat bereikt over aanpassingen van de arbeidsvoorwaarden cao Waterbouw en de bedrijfstak eigenregelingen (BTER) cao Waterbouw.

  LEES MEER
 • Waar mogelijk hergebruiken wij oude materialen

  Waar mogelijk hergebruiken wij oude materialen

  In opdracht van aannemer Max Bögl realiseerde Beens Groep in het pittoreske plaatsje Zuidhorn (Groningen) een van de grootste insectenhotels van Nederland. Niet alleen insecten, maar ook kleine zoogdieren en vogels vinden in 'Hotel Zuidhorn' onderdak. Bij het project stonden duurzaamheid en het hergebruiken van materialen centraal. “Je houdt rekening met de natuur, mens en omgeving”, vertelt Harry Post, projectleider bij Beens Groep.

  LEES MEER
 • Nieuwe Navingo Career Guide 2019

  Nieuwe Navingo Career Guide 2019

  De nieuwe Navingo Career Guide 2019 is uit. Deze nieuwe Navingo Career Guide 2019 neemt lezers mee in de bijzondere wereld van de maritieme, offshore en energie sector. Als werknemer in de maritieme, offshore en energie sector, is geen dag hetzelfde. De sector kent vele gezichten, kansen en mogelijkheden. Ga naar www.NavingoCareer.com/guide-2019 en laat je inspireren door de vele carrièremogelijkheden.

  LEES MEER
 • We ontwikkelen de plannen samen met de markt

  We ontwikkelen de plannen samen met de markt

  De komende jaren gaan steeds meer dijkversterkingen van het HWBP in uitvoering. Grote projecten en kleinere projecten in heel Nederland worden aanbesteed. Juist omdat het tempo omhoog gaat en de projecten steeds complexer worden, moet de samenwerking met marktpartijen zich verdiepen, zo stelt directeur Erik Wagener in Cobouw. “We hebben de markt keihard nodig." De waterbouwers in Nederland zijn blij met meer inzicht in de planning van al het werk.

  LEES MEER