• Vacature Secretaresse

  Vacature Secretaresse

  De Vereniging van Waterbouwers heeft een vacature voor een inhoudelijk betrokken Secretaresse (m/v) 37,5 uur per week (fulltime), in Den Haag.
  Wil jij samen met een groep zeer bevlogen mensen werken aan de toekomst van de sector die zich bezighoudt met dijkversterkingen, landaanwinning en bouwen op het water? De Vereniging van Waterbouwers is het boegbeeld van de Nederlandse waterbouwers: een branche van doeners en vakmensen. Als vereniging vertegenwoordigen wij ca. 90 lidbedrijven die met hun ene been in de natte aannemerij en de maritieme traditie staan, en met hun andere been midden in de snel veranderende maatschappij. Wij zijn er voor de waterbouw in Nederland, met oog voor Europese en internationale ontwikkelingen.
  Het bureau van de vereniging is samen met de Stichting Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Waterbouw gevestigd in de Malietoren in Den Haag en bestaat uit een team van 11 gedreven medewerkers. Het bureau kent een cultuur die informeel en ondernemend is, waarbij eigen initiatief zeer op prijs gesteld wordt.

  LEES MEER
 • Lezing ‘Baggeren, de wondere wereld van waterbouw’

  Lezing ‘Baggeren, de wondere wereld van waterbouw’

  Zaterdag 23 oktober a.s. geeft Remco van de Ven, samen met Bas de Goeij de lezing 'Baggeren, de wondere wereld van waterbouw' in het Nationaal Baggermuseum. Beide zijn hun hele werkzame leven actief geweest in de Baggerindustrie. De lezing is een boeiend verhaal over verleden, heden en toekomst in de Baggerindustrie ondersteund met divers beeldmateriaal.

  LEES MEER
 • Doe mee met de Maritime Week 2021

  Doe mee met de Maritime Week 2021

  Ieder jaar organiseert Nederland Maritiem Land (NML) de Maritime Week. In deze week worden alle facetten van de maritieme sector in de schijnwerpers gezet. De Maritime Week staat in het teken van kennisdeling én ervaren welke opleidings- en carrièremogelijkheden de sector te bieden heeft. Dit jaar is de Maritime Week van 30 oktober tot 6 november.

  LEES MEER
 • Benoeming Richard Velis in Bestuur Vereniging van Waterbouwers

  Benoeming Richard Velis in Bestuur Vereniging van Waterbouwers

  Tijdens de algemene ledenvergadering op 14 september jl. hebben de leden ingestemd met Richard Velis (De Kuiper Groep) als nieuw bestuurslid in de Vereniging van Waterbouwers. De Kuiper Groep is een waardevol lidbedrijf binnen de Vereniging van Waterbouwers, met een breed pakket aan diensten zowel in het kleinschalig baggersegment, als ook op het gebied van de civiele waterbouw. Met de benoeming volgt Richard Velis Resie Reijnders (Koninklijke Smals) op, die jarenlang actief was in het bestuur van de vereniging.

  LEES MEER