Login
Logo Waterbouwers

Dordrecht Academy Meet & Drink

12 april 2024 I Dordrecht

Dordrecht_Academy_Vereniging_van_Waterbouwers
Tag(s): Mens

Heeft uw bedrijf te kampen met personeelstekorten in de techniek? Op vrijdag 12 april organiseert de Dordrecht Academy een 'Meet & Drink' om deze uitdaging aan te pakken met behulp van de Associate degree Integraal Bouwmanagement. Kom langs en ontdek hoe deze opleiding uw bedrijf kan helpen, terwijl u onder het genot van een drankje in gesprek gaat over mogelijke oplossingen. Meld u vandaag nog aan.

Dordrecht_Academy_Vereniging_van_Waterbouwers

Kampt u ook met personeelstekorten? Het is geen onbekend fenomeen dat de personeelstekorten groot zijn in de techniek. Jaarlijks studeert slechts een klein aantal studenten af op hbo-niveau , waardoor zij vervolgens ruime keuzemogelijkheden hebben wat betreft werkgevers. Daar loopt u vast en zeker ook tegenaan. Bent u, net als vele anderen binnen de sector,  op zoek naar gekwalificeerd uitvoerend hbo-personeel?

Op vrijdagmiddag 12 april van 15:00 tot 17:00 uur organiseert de Dordrecht Academy een 'Meet & Drink' waarvoor wij u van harte uitnodigen. Tijdens dit informele samenzijn wordt van gedachten gewisseld over  hoe we de personeelstekorten kunnen terugdringen, met behulp van de Associate degree Integraal Bouwmanagement

Programma

Naast een introductie van de Dordrecht Academy wordt u tijdens de ‘Meet &Drink’ geïnformeerd over:

  • Wat de opleiding Integraal Bouwmanagement voor uw bedrijf kan betekenen.
  • Hoe u uw huidige medewerkers kunt laten doorgroeien naar hbo-niveau.
  • Hoe de opleiding studenten voorbereidt op de bouwwereld van morgen.
  • Het studieprogramma en de toelatingseisen.

De Vereniging van Waterbouwers heeft in samenwerking met de Dordrecht Academy de opleiding integraal bouwmanagement ontwikkeld, met een specifiek onderdeel voor de waterbouw. Ervaren professionals  verzorgen gastcolleges zodat theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten. Download hier de informatieflyer over de deeltijd opleiding integraal bouwmanagement.

Praktische Informatie

Datum en tijd:             Vrijdag 12 april van 15:00 – 17:00 uur.

Locatie:                       Kopgebouw (4e verdieping) Leerparkpromenade 40, 3312 KW, DORDRECHT

Aanmelden

Bent u van plan uw medewerkers bij te scholen? Overweegt u een havist of vwo'er aan te nemen om verder op te leiden? Wilt u een aantrekkelijke werkgever zijn voor een mbo'er? Meld u dan aan voor de 'Meet & Drink' en bespreek dit samen met andere organisaties uit de Drechtsteden.