Login
Logo Waterbouwers

Succesvolle netwerk BBQ Kerngroep Nautische Zaken

2024KNZNetwerkBBQ_Reimerswaal_Dredging_Vereniging_van_Waterbouwers
Tag(s): Materieel, Tag(s):Vereniging

Op 23 mei 2024 organiseerde de Kerngroep Nautische Zaken (KNZ) haar jaarlijkse netwerk BBQ. Ditmaal in de hal bij Reimerswaal Dredging te Wemeldinge. “Het succes van de bijeenkomst is mede te danken aan de grote opkomst van zowel leden als externe relaties.  De KNZ kijkt terug op een geslaagd evenement”, aldus  Michiel Spitzer, secretaris KNZ.

2024KNZNetwerkBBQ_Reimerswaal_Dredging_Vereniging_van_Waterbouwers

Op 23 mei 2024 organiseerde de Kerngroep Nautische Zaken (KNZ) haar jaarlijkse netwerk BBQ. Ditmaal in de hal bij Reimerswaal Dredging te Wemeldinge. “Het succes van de bijeenkomst is mede te danken aan de grote opkomst van zowel leden als externe relaties.  De KNZ kijkt terug op een geslaagd evenement”, aldus Michiel Spitzer, secretaris KNZ.

Complimenten

In de middag vergaderde de KNZ in Hotel Brasserie Smits te Wemeldinge, waarna het netwerkevenement volgde. KNZ-voorzitter Liesbeth den Haan sprak haar complimenten uit voor de constructieve samenwerking binnen de KNZ en de behaalde resultaten. Zij sprak ook haar dank uit aan alle partners voor hun inzet en samenwerking.

Daarnaast sprak Femke Zevenbergen, voorzitter van de Verenging van Waterbouwers, namens de vereniging haar waardering uit voor Liesbeth den Haans jarenlange inzet en kundig voorzitterschap.

BBQ & netwerken

Daarna was het tijd om te genieten van heerlijke versnaperingen. Het eten was uitstekend, wat de sfeer ten goede kwam. De BBQ bood een goede gelegenheid om te netwerken en bij te praten. In een informele setting wisselden de aanwezigen ideeën uit en werden nieuwe connecties gelegd.

Een geslaagde bijeenkomst

Michiel Spitzer, secretaris van de KNZ, benadrukte het belang van deze bijeenkomsten: "Dit soort informele netwerkevenementen zijn cruciaal voor het versterken van onderlinge banden en het delen van kennis en ervaringen binnen de waterbouwsector. Het is geweldig om te zien hoe goed iedereen hierop reageert."

De KNZ BBQ was een geslaagd evenement dat bijdroeg aan het versterken van relaties tussen alle aanwezige waterbouwers. “Deze traditie voorspelt veel goeds voor het volgende jaar, waarin we samen met andere partijen blijven optrekken om de waterbouwbelangen te behartigen”.