• Stagiair communicatie gezocht!

  Stagiair communicatie gezocht!

  Wil jij ervaring opdoen op het gebied van online-communicatie? Content creëren voor onze social-mediakanalen, digitale nieuwsbrieven maken en helpen met het verbeteren van onze website? Dan hebben wij de stage voor jou!

  LEES MEER
 • EUROMOT stelt FAQ op over motoren versus NRMM-verordening: uitwerking mobiele motoren aan boord van drijvende werktuigen.

  EUROMOT stelt FAQ op over motoren versus NRMM-verordening: uitwerking mobiele motoren aan boord van drijvende werktuigen.

  De Vereniging van Waterbouwers heeft samen met de Nederlandse Delegatie, Inspectie Leefomgeving & Transport en NBKB internationaal actief input geleverd met betrekking tot de definitie van 'geïnstalleerd/gemonteerd'. De uitwerking van deze definitie is van groot belang voor het, in de waterbouwpraktijk, veelvuldig gebruik van mobiele motoren aan boord van drijvende werktuigen.

  LEES MEER
 • Zonder wrijving geen glans

  Zonder wrijving geen glans

  Op 20 november organiseerde de Vereniging van Waterbouwers samen met Rijkswaterstaat een dialoogsessie over de dynamiek van samenwerken over de organisatiegrenzen heen. Conclusie: zonder wrijving geen glans!

  LEES MEER
 • Predicaat Koninklijk voor Van Oord!

  Predicaat Koninklijk voor Van Oord!

  Van Oord is door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander onderscheiden met het predicaat Koninklijk. Samen met ruim 450 relaties werd tijdens een internationaal symposium het 150-jarig jubileum gevierd in de Laurenskerk in Rotterdam. CEO Pieter van Oord nam daar de oorkonde in ontvangst uit handen van Jaap Smit, commissaris van de Koning in de provincie Zuid-Holland.

  LEES MEER