KNZ in beeld: Michiel Spitzer - Adviseur Nautische Zaken

KNZ in beeld: Michiel Spitzer - Adviseur Nautische Zaken

Per 1 juli jl. is Michiel Spitzer in dienst getreden bij de Vereniging van Waterbouwers als Adviseur Nautische Zaken. Hij zal de belangen behartigen van zowel de ‘zoete’ en de ‘zoute’ leden van de vereniging op het gebied van de waterbouwvloot. Daarvoor zal hij zich gaan verdiepen in nautisch technische wet- en regelgeving en het waterbouwmaterieel. Jan Tilman, Interim Adviseur Nautische Zaken, zal alle lopende zaken overdragen en Michiel wegwijs maken in het nationale en internationale speelveld van de waterbouwers.

Michiel Spitzer is al bekend met de maritieme sector en met enkele leden van de vereniging. In het verleden heeft hij onder andere werkervaring opgedaan bij de netwerkorganisatie Nederland Maritiem Land. Hij heeft erg veel zin om aan de slag te gaan en kijkt er naar uit de vereniging, de leden, de sector en de belangrijkste stakeholders te leren kennen. Zijn eerste werkbezoek was op 18 juli jl. bij KNZ-lid Mark van Belzen – Reimerswaal Dredging.

Foto: Michiel Spitzer – Adviseur Nautische Zaken, Vereniging van Waterbouwers (L) en Mark van Belzen, Reimerswaal Dredging (R)