Startbijeenkomst Platform Veiligheid

Startbijeenkomst Platform Veiligheid

Ben jij als manager verantwoordelijk voor veiligheid in de bouw- en constructiesector? Of werk je daar als vakspecialist veiligheid en adviseer je projectteams? Denk je dat eigenlijk iedereen moet weten hoe hij veilig werkt? Of zoek je juist naar praktische oplossingen om de uitvoering veiliger te maken? Kom dan naar de ‘Startbijeenkomst Platform Veiligheid’ op 2 september 2021. Een initiatief van Havenbedrijf Rotterdam, Bouwend Nederland en de Vereniging van Waterbouwers.

Boudewijn Simons, COO van het Havenbedrijf Rotterdam, opent samen met Jan Huijbers, namens de Vereniging van Waterbouwers en werkzaam bij Van Den Herik-Sliedrecht, de eerste bijeenkomst van het Platform Veiligheid. Er worden praktische oplossingen getoond die het dagelijks werk in de bouw veiliger hebben gemaakt. Bovendien zijn deze eenvoudig door iedereen te gebruiken.
Het Platform Veiligheid dient om soortgelijke oplossingen met elkaar te delen, in de hoop dat deze zich als een olievlek door de sector gaan verspreiden. Iedereen kan een bijdrage leveren en zijn kennis over veiligheid ophalen. De best practices dienen als daarbij als standaard voor heel bouwend Nederland.

Praktische informatie:
Bijeenkomst: Startbijeenkomst Platform Veiligheid

Datum:  Donderdag 2 september 2021
Tijd:      10.00 tot 11.30 uur
Locatie: Rotterdamse Droogdok Maatschappij (RDM) - De Loft
              Scheepsbouwweg 8 - K03
              3089 JW Rotterdam (Heijplaat)

Meer informatie en aanmelden: klik hier