InfraExperience | 12 november

InfraExperience | 12 november

Na maanden van onzekerheden over de te nemen maatregelen voor beurzen en bijeenkomsten geldt er vanaf 1 juli geen limiet meer op het aantal bezoekers bij bijeenkomsten met een doorstroom van bezoekers. Dat is natuurlijk goed nieuws voor InfraExperience op 12 november 2020. Er zijn twee richtlijnen: iedereen moet 1,5 meter afstand houden en alle aanwezigen moeten zich vooraf online registeren. De veiligheid van onze exposanten en bezoekers staat altijd voorop!

Mooi programma om studenten aan te trekken
De registratie is weer live! Er is een heel mooi programma samengesteld, met o.a. excursies naar de APM Terminals en de Maeslantkering, een collegetour, een paneldiscussie en Masterclasses van o.a. De Bouwcampus en NGInfra. De Raad van Advies is hier ook heel enthousiast over en denkt dat dit zeker studenten zal aantrekken, omdat het anders is dan “normale" carrière events. Het is niet alleen maar een stage- en jobmarkt, maar ook echt een gelegenheid om meer te leren over de mogelijkheden binnen de sector. Iedere deelnemer zorgt voor interactie op de beursvloer middels een experience. Denk aan: escape rooms, games etc.

Henry Bleker zal om 11:30 een workshop verzorgen waarin kennis gemaakt wordt met jong- en seniorprofessionals die hun ervaringen delen. Hierna krijg jij als bezoeker de kans om vragen te stellen en de waterbouw te ontdekken en ervaren. Voor het gehele programma kun je naar www.infraexperience.com. Check ook de laatste nieuwsbrief.

Registreer voor een gratis bezoek!