InfraExperience | 23 april 2020

InfraExperience | 23 april 2020

Virtual reality en escape rooms op career event InfraExperience

Studenten kunnen kennismaken met de infrasector op nieuw interactief career event

Virtual en augmented reality, games, escape rooms en meer belevingen. InfraExperience heeft niet voor niets Experience in de naam. Dit is niet zomaar een carrièrebeurs, maar een 'next level career event' waar de deelnemende bedrijven een interactieve beleving verzorgen. Op 23 april 2020 kunnen hbo/wo studenten en young professionals op een bijzondere manier kennismaken met de infrawereld en geïnspireerd raken door deze sector vol vernieuwing. Er is bewust gekozen voor de RDM Onderzeebootloods als locatie. Het is de plek in Rotterdam waar authentieke historie, het internationale en stoere karakter van de haven en innovatie samenkomen.

InfraExperience is een nieuwe productie van Rotterdam Ahoy en wordt gelanceerd door de succesvolle vakbeurs InfraTech. Met InfraTech werpt Rotterdam Ahoy zich al jarenlang op als faciliterend partner van de Nederlandse infrasector waarbij zij de branche helpt met grote en impactvolle uitdagingen. Vanuit die rol heeft Ahoy een nieuw strategisch vraagstuk naar zich toegetrokken: de infrawereld voorbereiden op de toekomst door jonge, ambitieuze en talentvolle young professionals te inspireren in deze innovatieve sector te gaan werken. “We zijn samen met alle strategische partners verantwoordelijk om de infrawereld zich voor te laten bereiden op de opgaves van de toekomst", aldus Saskia Vernooij, Exhibition Manager InfraTech en InfraExperience: “Vanuit het platform InfraTech initiëren we het nieuwe concept InfraExperience waarbij we hbo/wo studenten en young professionals voor de infrasector enthousiasmeren. We stappen voor dit innovatieve event InfraExperience af van de traditionele vakbeurs. De kern van het evenement is dat deelnemende organisaties beleving toepassen."

Studenten en young professionals kunnen het event gratis bezoeken. Bedrijven kunnen op de website meer informatie vinden omtrent deelname.