30 januari 2020 | DGWW Evenement - vd Valk Breukelen

30 januari 2020 | DGWW Evenement - vd Valk Breukelen

Op 30 januari zal het ledencongres van de Green Deal Duurzaam GWW plaatsvinden in Breukelen. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd, zich aan te melden voor dit evenement. De bijeenkomst staat in het teken van de thema's transitiekunde en duurzaamheid. Andrea Vollebregt, directeur van de Vereniging van Waterbouwers, zal samen met Ingeborg Ligtenberg (RWS) in gesprek graan over de ervaringen en resultaten tot nu toe en de toekomst van de Green Deal DGWW; Aanmelden kan hieronder.

Evenement uitnodiging Duurzaam GWW

Allereerst de beste wensen voor 2020; laten we er een duurzaam jaar van maken!
Het nieuwe jaar starten we voortvarend. We organiseren op 30 januari a.s. een bijeenkomst voor al onze leden en geïnteresseerden. Keynote speaker is inspirator Jan Rotmans. Deze bevlogen hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid werkt aan een gezonde, eerlijke én duurzame samenleving! Hij is de professor die de vertaalslag weet te maken van de theorie naar concrete acties en adviezen. Dus niet alleen denken en praten; maar vooral ook DOEN!

Naast deze inspirerende spreker staat de bijeenkomst in het teken van: “Wat hebben we bereikt en hoe gaan we verder na 2020"?

Belangrijke informatie bijeenkomst
Datum: donderdagmiddag 30 januari 2020
Locatie: Van der Valk Breukelen

Globaal programma
12.00 – 13.00 uur inloop en lunch
13.00 – 16.30 uur inspirerend programma
16.30 uur borrel en napraten
Binnenkort wordt het volledige programma bekend gemaakt.

Aanmelden
Via deze link.