Najaarsbijeenkomst PJW 2019 | Arbeidsmarkt en duurzaamheid in een veranderende wereld

Najaarsbijeenkomst PJW 2019 | Arbeidsmarkt en duurzaamheid in een veranderende wereld

De jaarlijkse Najaarsbijeenkomst van het Platform Jonge Waterbouwers (PJW) staat dit jaar in het teken van de veranderende arbeidsmarkt en duurzaamheidsbelangen binnen de waterbouw. Het doel van de bijeenkomst is kennisdeling en ervaren voor welke veranderingen de waterbouw staat.

Het programma op dinsdag 3 december vormt zich met sprekers, een interactieve game en een aansluitende borrel met snacks. Door het interactieve programma krijg je handvatten mee, hoe je opgedane kennis, kunt toepassen binnen je eigen organisatie.

Najaarsbijeenkomst PJW | dinsdag 3 december 2019 | Utrecht

Het programma

Ongetwijfeld wordt dit een mooie editie van de Najaarsbijeenkomst. Als 'waterbouwers van de toekomst' laten we ons deze dag inspireren door George Parker illusionist, schrijver en spreker. Op basis van zijn observaties ontwikkelde hij een filosofie 'The Creation Game'. Hij laat ons zien hoe focus werkt, hoe ons denken gestuurd wordt door het verleden en huidige omstandigheden. En deze focus gaan we inzetten op de duurzaamheids--belangen en eisen binnen eigen organisatie. Ook kijken we hoe we slimmer kunnen werken. Werk als creatief proces zien en resultaat als organiserend principe. Kortom een inspirerend programma vol actualiteiten.

Datum en tijd - dinsdag 3 december

15:00 – 15:10 uur: inloop
15.10 – 17:20 uur: diverse sprekers
- George Parker Creative Director bij The Creation Game
- Sander Dekker Programma Director van Climate Adaption bij Van Oord
- Edwin Lokkerbol Directeur van de Vereniging van Waterbouwers
17.20 – 18.30 uur: interactief programma met brainstormsessies en mini workshops
18:30 – 19:00 uur: borrel en snacks/buffet.

Locatie: Sophialaan 1, 3542 AR Utrecht | DUS Utrecht

Aanmelden
Een betere manier om het jaar samen af te sluiten is er niet. Wie kunnen zich aanmelden? Leden van het Platform Jonge Waterbouwers. Aanmelden kan door uiterlijk 26 november een mail te sturen naar pjw@waterbouwers.nl. We zien je graag dinsdag 3 december om 15:00 uur in Utrecht.