Event| InfraExperience | 23 april 2020

Event| InfraExperience | 23 april 2020

Een nieuw evenement gericht op de toekomstige generatie binnen de infra waarbij beleving centraal staat. Een event vol interactieve experiences zoals virtual en augmented reality, games, speeddates en escape rooms.

"Infra werken zijn gericht op de toekomst van Nederland! Hoe de hele GWW-sector duurzamer én innovatiever moet werken wordt bepaald door de jongste generatie bouwers. Die moeten aan het roer staan! Daar is InfraExperience het ontmoetingsplatform voor." Aldus Edwin Lokkerbol namens de Vereniging van Waterbouwers als partner van InfraExperience en InfraTech.

Ready for the future... Virtual en augmented reality, games, escape rooms en meer belevingen. InfraExperience heeft niet voor niets "Experience" in de naam. Dit is niet zomaar een carrièrebeurs, maar een 'next level career event' voor de infrawereld waar de deelnemende bedrijven een inspirerende en interactieve beleving verzorgen om hbo/wo studenten en young professionals te enthousiasmeren voor de infrasector.

Op 23 april 2020 vindt InfraExperience plaats in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam, waar authentieke historie, het internationale en stoere karakter van de haven en innovatie samenkomen.

Are you ready for the next step? Ga voor meer informatie en deelnamemogelijkheden naar InfraExperience.com.