Programma TKI event Maritime With a Mission bekend

Programma TKI event Maritime With a Mission bekend

Het is de missie van Nederland Maritiem Land om innovaties verder te brengen. Om de efficiency te verhogen door slim gebruik te maken van de mogelijkheden van digitalisering. Om voorop te lopen in het terugdringen van CO2 en andere emissies door de scheepvaart. Om de zeeën en oceanen veiliger te maken. Om meer duurzaam gebruik te maken van mogelijkheden die de zeeën en oceanen bieden.

Het Nederlandse maritieme ecosysteem bestaat uit vele mooie bedrijven, bijzondere kennisinstellingen en publiek- private samenwerkingen. Dit samenspel is onderdeel van de succesformule. Innovators, beslissers, beleidsmakers, enablers en gebruikers werken deze dag met elkaar aan innovatieve oplossingen en introductie op de markt.

Wil jij samen met andere collega's van binnen en buiten de maritieme sector concrete innovatieprojecten ontwikkelen? Draag actief bij aan één van de vier themasessies van het Maritieme Topconsortium Kennis en Innovatie (TKI Maritiem). Ontdek hoe een bijdrage aan maatschappelijke vraagstukken samen kan gaan met kansen voor je organisatie. Bespreek de noodzaak van samenwerking voor versteviging van de positie van je bedrijf op een concurrerende internationale markt op dinsdag 19 november 2019 op het SS Rotterdam.

Voor wie
Dit evenement is bedoeld voor iedereen die al in de maritieme sector actief is of juist op zoek is naar een nieuwe samenwerking bij het opzetten en uitvoeren van kennis- en innovatieprojecten. Dit kan met maritieme collega's zijn of juist een onverwacht partnership met iemand uit een totaal andere branche. Ook studenten en young professionals zijn natuurlijk van harte welkom.

Toegang
Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de deelname (let op er is wel een no-show fee van €50,-).

Waar
ss Rotterdam
3e Katendrechtse Hoofd 25
3072 AM Rotterdam

SS Rotterdam kan je bereiken met het openbaar vervoer, via het water of met de auto.

Meer informatie: https://www.maritiemland.nl/inschrijven-tki-event-maritime-with-a-mission-19-november-2019-ss-rotterdam/