3 redenen om naar de Waterbouwdag 2019 te gaan | Naar Circulair Bouwen in Water

3 redenen om naar de Waterbouwdag 2019 te gaan | Naar Circulair Bouwen in Water

Kijk, iedereen weet natuurlijk wel dat de Waterbouwdag hét evenement van het jaar is als het gaat om het ontmoeten van vakgenoten en het opdoen van nieuwe kennis op jouw vakgebied. Maar weet je eigenlijk wat je mist als je dit jaar niet komt?

3 Goede redenen om naar de Waterbouwdag 2019 te gaan:

  1. Andy van den Dobbelsteen, hoogleraar Climate Design & Sustainability aan de TU Delft, geeft een presentatie over de rol van water in de energietransitie en klimaatadaptatie. Klik hier voor zijn introductiefilmpje.
  2. Gastspreker Emiel Meijer van Delta Marine Consultants / BAM Infraconsult. Hij komt iets vertellen over de kademuur van de Rothera wharf in Antarctica:
    “Waterbouw... een combinatie van water, grond, staal, beton, schepen, groot equipement en bijzondere uitvoeringstechnieken. Hoe mooi kan je het hebben?!"
  3. “Benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen in de waterbouw? Nieuwsgierig wat circulair bouwen in water kan betekenen? Verrast worden door innovaties? Oude bekenden ontmoeten? Kom naar de Waterbouwdag!" Aldus Paul Neijenhuis kijk zijn introductiefilmpje hier.
Bekijk het volledige programma hier!

Aanmelden kan nog hier!