Waterbouwdag 2019: Naar Circulair Bouwen in Water

Waterbouwdag 2019: Naar Circulair Bouwen in Water

“De Waterbouwdag is het leukste evenement van het jaar.
De bevlogenheid en betrokkenheid bij het vak staat centraal tijdens deze dag,
het maakt daarbij niet uit waar iemand werkt. Dat zie je nergens anders terug!"

Edwin Lokkerbol
directeur Vereniging van Waterbouwers

Aanmelden nu mogelijk!
Heb je de datum van de Waterbouwdag al in je agenda gezet? Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor hét waterbouwevenement van het jaar. Bekijk snel het programma op de website en vul vandaag nog het aanmeldformulier in!

Zelf je programma samenstellen
Na het plenaire ochtendprogramma kun je ook dit jaar zelf een middagprogramma samenstellen. In het programma vind je filmpjes van de diverse sprekers die op de Waterbouwdag aanwezig zijn, laat je inspireren en maak een keuze uit de vele innovatieve projecten.

Fotowedstrijd: Aanschouw... het mooiste uit de waterbouw
Heb je al gehoord over de fotowedstrijd? Maak een foto van jouw mooiste waterbouwwerk of iets anders wat je in je dagelijkse leven in de waterbouwsector tegenkomt en plaats hem op social media met #waterbouwdag #fotowedstrijd #waterbouw. Dan zien wij hem vanzelf voorbij komen. Je kunt daarmee een geweldige prijs winnen: een bezoek aan het Hopper Dredger schip Vox Amalia en een iPad.
Lees hier hoe je mee kunt doen.

Informatiemarkt groot succes
Naast het interessante dagprogramma, is ook de informatiemarkt meer dan een bezoekje waard. Op deze markt vind je een groot aantal stands van overheid en het bedrijfsleven die toonaangevende producten laten zien en de nieuwste ontwikkelingen presenteren. Voor een overzicht zie de plattegrond.

Kom ook naar de Waterbouwdag! Dé bijeenkomst voor de hele waterbouwsector, van opdrachtgevers, adviesbureaus en aannemers tot jonge vakgenoten en studenten.