AWVN-beloningsmonitor ook interessant voor waterbouwbedrijven

AWVN-beloningsmonitor ook interessant voor waterbouwbedrijven

De AWVN-beloningsmonitor is de snelst groeiende online beloningsdatabase van Nederland. Ook waterbouwers krijgen met de AWVN-beloningsmonitor op een laagdrempelige manier toegang tot kwalitatieve data over salarissen en arbeidsvoorwaarden.

U kunt zelf gedurende het hele jaar eenvoudig en snel salarissen van veelvoorkomende functies in Nederland vergelijken. Ook voor de bouw & infra zijn de nodige benchmarkgegevens beschikbaar. Om de benchmarkgegevens nog verder te optimaliseren beveelt de Vereniging van Waterbouwers deze beloningsmonitor van harte aan bij haar leden.

De AWVN-beloningsmonitor biedt gebruikers de mogelijkheid om de beloning van eigen werknemers te vergelijken en te benchmarken met die van de relevante arbeidsmarkt. De AWVN-beloningsmonitor geeft inzicht in de actuele jaarinkomens, uurinkomens, arbeidsduur, variabele beloning, normlease bedragen en mobiliteitsbudgetten en de belangrijkste pensioenkenmerken. Tevens kunnen werkgevers met de AWVN-beloningsmonitor eenvoudig een transitievergoeding berekenen voor hun medewerkers.

De beloningsmonitor kent 3 niveau's. Het niveau van de organisatie, het niveau van de branche en het overzicht over het totaal. Voor de bouw & infra geldt dat vrijwel alle grote bouwondernemers zijn aangesloten. Binnen die branche is er al een goede benchmark beschikbaar en het aantal deelnemers neemt nog steeds toe.

Voor de waterbouw is ook het streven dat zoveel mogelijk waterbouwbedrijven deelnemen en hun gegevens invoeren. Uiteraard is de monitor AVG-proof. Verdere informatie

klik hier!