Congres Verduurzaming van de keten van bouwgrondstoffen

Congres Verduurzaming van de keten van bouwgrondstoffen

Hoe kunnen ondernemers zich goed voorbereiden op een verduurzaming van de handelsketen en voldoen aan de internationale klimaatdoelstellingen?

Het doel van het congres is een beeld te schetsen hoe de ondernemers zich, in een gezamenlijke aanpak in de keten (producenten, verladers en transport), kunnen voorbereiden op een verduurzaming van de handelsketen, rekening houdend met de verduurzaming van de productie-installaties en de circulaire wensen van de industriële verbruikers van bouwgrondstoffen in de B&U en de GWW-sector, om te voldoen aan de internationale klimaatdoelstellingen.

Doelgroep en programma

Het congres is bedoeld voor producenten, groothandelaren, transporteurs en industriële verbruikers van bulkgrondstoffen, zoals de beton- en asfaltindustrie, waterbouwers, GWW-aannemers, spoorwegbouwers.

Wilt u deelnemen?
Meld u aan voor het congres “Verduurzaming van de keten van Bouwgrondstoffen" op donderdag 12 september 2019 (13:00-18:30 uur). Het congres vindt plaats in het Antropia, Cultuur- en Congrescentrum (Landgoed de Reehorst) te Driebergen.

De kosten voor deelname zijn €50,- per persoon (excl. 21% btw).

Aanmelden kan via de congrespagina, hier is ook het complete programma te vinden.