Algemene Ledenvergadering 20 juni

Algemene Ledenvergadering 20 juni

Het is weer tijd voor onze Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze zal plaatsvinden op donderdag 20 juni a.s. in IJmuiden. Bij IJmuiden denken we natuurlijk aan de zeesluis. Hier gaan we dan ook gezamenlijk naartoe tijdens een rondvaart. Alle leden zijn van harte welkom.

Tijdens de ALV wordt u bijgepraat over de strategie van de Vereniging van Waterbouwers rondom de onderwerpen continuïteit van werken 2018-2028, vergroening en verduurzaming en de arbeidsmarkt.

Aansluitend zal Wessel Mak, projectmanager van Combinatie BaggerIJ, een presentatie geven over de bouw van de grootste zeesluis ter wereld. Combinatie BaggerIJ (Van Oord – Boskalis) is verantwoordelijk voor de uitvoering van al het grond- en baggerwerk, in onderaanneming van consortium OpenIJ.

Datum: 20 juni 2019
Tijdstip: 16.30 uur (inloop 16.00 uur en na afloop een buffet aan boord van schip)
Locatie: Felison Terminal – Cruiselounge, Sluisplein 55, IJmuiden

Het programma ziet er als volgt uit:
16.00 uur - 16.30 uur inloop
16.30 uur - 17.30 uur ALV met onder andere:

  • jaarrekening VvW
  • strategie Vereniging van Waterbouwers

17.30 uur - 18.00 uur presentatie project, door Wessel Mak
18.00 uur - 20.00 uur buffet en rondvaart Project

Routebeschrijving
Auto

Neem de A9 en neem de afslag IJmuiden / Beverwijk (A22). Volg de borden IJmuiden en sla linksaf bij de stoplichten. Volg vanaf het Pontplein (veerboot naar Velsen Noord/Beverwijk) de Kanaaldijk langs het Noordzeekanaal (aan uw rechterhand). Hier staan borden naar Newcastle aangeven. Neem de afslag De Geul, onder het viaduct door. U komt dan uit op de Dokweg. Volg de Dokweg en neem de eerste weg naar rechts (bij het Shell station). Volg de Halkade. Deze weg komt uit bij de haven in IJmuiden. U kunt inchecken bij de Felison Terminal.
Openbaar Vervoer
U kunt met Connexxion lijn 74 vanaf station Beverwijk of vanaf de Fast Flying Ferry in IJmuiden naar de Felison Terminal. U stapt dan uit bij de halte Oranjestraat. Vervolgens is het nog ongeveer 5 tot 10 minuten lopen naar de terminal. De ingang naar de kantoren vindt u aan de rechterkant van de terminal.

Wij hopen u op 20 juni te mogen verwelkomen in IJmuiden.