Duurzaam GWW-Cafe

Duurzaam GWW-Cafe

CO2-Prestatieladder in de praktijk: maak het verschil!
Hoe kunt u als organisatie een bijdrage leveren aan de klimaatdoelen? Hoe reduceert u CO2 en kosten binnen de bedrijfsvoering, in projecten én in de keten door gebruik te maken van de CO2-prestatieladder? Deze vragen staan centraal tijdens het DGWW-Café op dinsdag 18 juni 2019.

Wanneer Dinsdag 18 juni 2019
Hoe laat Van 14.00-17.00 uur (inloop vanaf 13.30 uur)
Waar Provinciehuis Gelderland, Markt 11 in Arnhem

Op stap met…
Madeleine Schenk (MVO Groep) leidt de bijeenkomst. In een interactieve setting met verschillende sessies krijgt u de laatste informatie over CO2 reductie en kunt u in gesprek gaan met experts, gemeenten, maatschappelijke organisaties en overheids-organisaties. Het programma komt tot stand met medewerking van o.a. provincie Gelderland, Heijmans, ProRail, Smals Dredging, Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) en Unie van Waterschappen.

Zo vertelt Margareta Rajkowski (provincie Gelderland) waarom de provincie Gelderland actief inzet op toepassing van de CO2-prestatieladder en legt Maud Vastbinder (SKAO) uit waarom de ladder bij aanbestedingen toch onderscheidend is. Verder komen er diverse praktijkvoorbeelden aan bod. Uiteraard is er volop gelegenheid om elkaar te spreken. Het belooft een boeiende middag te worden die u niet wilt missen!

Meld u aan, aantal plaatsen beperkt!
Voor meer informatie over het programma kijk op www.duurzaamgww.nl. Aanmelden kan via deze link. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en nadere informatie. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Wij zien u graag op 18 juni a.s.!