Reminder Regiobijeenkomst

Reminder Regiobijeenkomst

De Vereniging van Waterbouwers organiseert 23 mei 2019 weer een Regiobijeenkomst. De vereniging nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst, die bestaat uit een rondleiding door het Maritiem Research Instituut Nederland (dit is afhankelijk van het project) en het bijpraten over actuele onderwerpen. Er is uiteraard ook een borrel samen met collega's en de medewerkers van het bureau.

Datum: donderdag 23 mei 2019
Tijdstip: 15.30 uur – 18.00 uur (inloop vanaf 15.00 uur en na afloop hapje en drankje)
Locatie: Wageningen, Marin, Haagsteeg 2

Rondleiding Marin
Marin is als maritiem kennisinstituut onder meer de meest geavanceerde testlocatie voor scheepsmodellen http://www.opbezoekbijmarin.nl/nl/. Menig bagger- en werkschip is er gemodelleerd en getest om te zien of het ontwerp ook voldoet onder nautische omstandigheden. Wij krijgen een rondleiding over de verschillende afdelingen.

Programma
15.00 uur Inloop
15.30 uur Regiobijeenkomst met de volgende onderwerpen:

  • Strategie VvW rond de thema's continuïteit van werk, Duurzaamheid en Arbeidsmarkt
  • Certificering koppelpontons
  • Stand van zaken duurzaamheidspilot
  • Impressie geven van eerste sessie arbeidsmarktstrategie

17.00 uur Rondleiding MARIN door Jos van Doorn (Manager MARIN's Nautical Centre MSCN) en Johan de Jong (International Cooperation)
18.00 uur Buffet
19.00 uur Afsluiting

Aan- en afmelden
Wij vragen u uiterlijk 15 mei 2019 aan te geven of u wel of niet aanwezig bent via info@waterbouwers.nl.

Parkeren
Bij MARIN is helaas slechts beperkte parkeergelegenheid.
Parkeerterrein Duivendaal (ingang aan de Costerweg) ligt op ca. 7 minuten loopafstand van MARIN en is vrij toegankelijk. Steekt u op de kruising bij Duivendaal bij de stoplichten over in de richting van de rotonde op de Kortenoord Allee/Marijkeweg. Op de rotonde staat een MARIN-scheepsmodel die met de boeg richting MARIN wijst. MARIN is gelegen aan de parallel gelegen ventweg van de Kortenoord Allee (Haagsteeg 2) rechts van de Kortenoord Allee. Een volledige routebeschrijving naar MARIN Wageningen kunt u vinden op: http://www.marin.nl/web/Contact/Route-description.htm