Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren

Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren

De leden van de Vereniging van Waterbouwers kunnen met korting naar Het Nationaal Congres Aanbesteden en Contracteren van CROW. Dit is hét jaarlijkse platform waar opdrachtgevers en opdrachtnemers uit de infrasector elkaar ontmoeten. Dit jaar op woensdag 22 mei, in 1931 Congrescentrum in Den Bosch.


Leren van elkaar en elkaar (beter) leren kennen staan - ook dit jaar - centraal. Deze vierde editie biedt nóg meer ruimte voor het aanbod in de parallelsessies: succesvolle voorbeelden uit de praktijk ter inspiratie, discussies over praktijkdilemma's, masterclasses en colleges over onder meer jurisprudentie aanbestedingsrecht, ontwikkelingen rond bouwteams en ervaringen met UAV-GC.

Kleine projecten en grote projecten kennen elk hun eigen dynamiek. Wat ze delen? Mensenwerk. Samen een mooi werk maken, binnen de afgesproken kaders. Kwaliteit leveren, tegen maatschappelijk verantwoorde kosten. Daar gaat het om, dat is de bedoeling.

De actuele praktijk van aanbesteden en contracteren is een weerbarstige. Dat weet u als geen ander. Toch zijn we ervan overtuigd dat het anders, nóg beter kan. Dat bewijst de praktijk. Die goede voorbeelden delen we graag met u. Evenals de drempels, de valkuilen, en de aanpak daarvan.

Schrijf nu in, en doe uw voordeel met de unieke combinatie die dit congres biedt: ontmoetingen met collega's en vakgenoten van opdrachtgevers, opdrachtnemers en hun adviseurs. Tevens biedt het congres een breed aanbod van actuele praktijkkennis over instrumentarium en regelgeving en inspirerende visies op dilemma's uit de praktijk. Dat alles op één dag.

Klik hier voor aanmelden en meer informatie. In het aanmeldscherm kunt u lid van de Vereniging van Waterbouwers aanvinken.