Nieuwe Navingo Career Guide 2019

Nieuwe Navingo Career Guide 2019

De nieuwe Navingo Career Guide 2019 is uit. Deze nieuwe Navingo Career Guide 2019 neemt lezers mee in de bijzondere wereld van de maritieme, offshore en energie sector. Als werknemer in de maritieme, offshore en energie sector, is geen dag hetzelfde. De sector kent vele gezichten, kansen en mogelijkheden. Ga naar www.NavingoCareer.com/guide-2019 en laat je inspireren door de vele carrièremogelijkheden.

Officieel overhandigd aan studenten
Afgelopen vrijdag werd de nieuwe Navingo Career Guide 2019 officieel gelanceerd tijdens de Zeeland Maritiem Netwerkbijeenkomst in Vlissingen. Hier werd het tafelboek exemplaar van de guide overhandigd aan twee studenten van de opleiding MBO Maritiem Officier aan het Maritiem en Logistiek College De Ruyter en de HBO Maritiem Officier aan de HZ University of Applied Sciences.

Carrièremogelijkheden op elk niveau
Door het vertellen van persoonlijke verhalen en het delen van visies, foto's en video's laten bedrijven in de Navingo Career Guide zien wie zij zijn, wat zij als werkgever te bieden hebben en naar wie zij op zoek zijn. “Er liggen nog zoveel nieuwe uitdagingen. Record na record wordt verbroken. Alles wordt steeds dieper, groter en zwaarder", aldus een van de professionals aan het woord in de Navingo Career Guide. Deze uitdagingen bieden carrièremogelijkheden op elk niveau voor zowel ambitieuze starters, young professionals als experts in hun vakgebied van binnen en buiten de sector.

Beschikbaar in het Nederlands en Engels
De Navingo Career Guide is zowel in het Nederlands,www.NavingoCareer.com/guide-2019, als in het Engels beschikbaar, https://www.navingocareer.com/guide-2019-eng. Door het bekijken van de video's, het lezen van verhalen en het ontdekken van de openstaande vacatures krijgen actief en latent werkzoekenden een goed beeld van de carrièremogelijkheden. Het afgelopen jaar maakten al ruim 45.000 actief en latent werkzoekenden gebruik van de Navingo Career Guide.