Stagiair communicatie gezocht!

Stagiair communicatie gezocht!

Wil jij ervaring opdoen op het gebied van online-communicatie? Content creëren voor onze social-mediakanalen, digitale nieuwsbrieven maken en helpen met het verbeteren van onze website? Dan hebben wij de stage voor jou!

Wie zijn wij?
Wij zijn de Vereniging van Waterbouwers, een kleine club in hartje Den Haag, maar wel met grote ambities, veel uitdagingen en onderwerpen. De Vereniging van Waterbouwers is een brancheorganisatie voor de waterbouwsector. Dit betekent dat (bijna alle) waterbouwers in Nederland verenigd zijn en daardoor en 1 geluid vormen. Hierdoor kunnen we gezamenlijk meer van de grond krijgen. Denk bijvoorbeeld aan duurzamere oplossingen voor uitstoot, beter met elkaar samenwerken en het belang van de waterbouwsector naar politiek Den Haag overbrengen.

Wat ga je doen?
Je gaat de communicatieadviseur van de Vereniging van Waterbouwers ondersteunen met het maken van content en het beheren van onze communicatiekanalen. Jij hebt hierin een regierol. Dit betekent, dat je soms ook naar bijeenkomsten gaat of projecten bezoekt om de content te maken. Je gaat aan de slag met onze social-mediakanalen om meer volgers te krijgen, en je maakt een verbeterplan voor onze website. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je wordt begeleid door de communicatieadviseur van de vereniging.

Wie zoeken wij?
We zoeken een derde- of vierdejaars communicatiestudent met verstand van online-communicatie en een vlotte pen. Je beheerst Nederlands foutloos, hebt affiniteit met de (water)bouwbranche, je bent zelfstandig en je staat stevig in je schoenen.

En verder…
Je mag van ons verwachten dat wij jou goed gaan begeleiden en gaan voor mooi cijfer. Er is ruimte voor jou creatieve inbreng. Daarnaast krijg je natuurlijk een stagevergoeding. Ook krijg je van ons een helm, voor als je op projectbezoek gaat!

Wil je afstuderen op een van deze onderwerpen? Dat kan ook. Neem even contact op met Inge Wijzenbroek, i.wijzenbroek@waterbouwers.nl , T 06 13 07 17 15.
Dat geldt ook voor vragen.