Symposium 'Toekomst van de Baggerindustrie'

Symposium 'Toekomst van de Baggerindustrie'

Bent u werkzaam in de baggerindustrie? En nieuwsgierig naar de toekomst hiervan? Meld u dan aan voor het symposium 'Toekomst van de Baggerindustrie' op donderdagmiddag 29 november 2018 in Rotterdam. Hier wordt door wetenschappers en sprekers uit de sector een inkijk gegeven in de toekomst van de Nederlandse en Belgische baggerindustrie.

Programma

Wat maakt de Nederlandse en Belgische baggerindustrie zo bijzonder? En hoe maken we de sector toekomstbestendig? Tijdens het symposium presenteert hoogleraar Jan van den Ende, professor Management of Technology and Innovation bij de Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM), de resultaten van de gelijknamige studie 'Toekomst van de Baggerindustrie'. In dit onderzoek wordt het belang en de dynamiek van dit unieke cluster beschreven vanuit bedrijfskundig perspectief.

Daarnaast komen diverse sprekers uit de industrie aan het woord. Zo schetst Dave van der Heyde (CEO van Royal IHC) zijn visie op het cluster vanuit het perspectief van een werf. Paul Verheul neemt u als COO bij Van Oord mee in de toekomst, vanuit de rol van aannemer en baggeraar. Ook krijgen innovatieve kleine bedrijven uit de Maritime Delta de kans om hun innovatieve oplossingen aan de baggerindustrie te presenteren.

Download hier het programma

Voor wie
Het symposium is gericht op smaakmakers en richtinggevenden uit de baggerindustrie.
Bent u (divisie)directeur, eigenaar, ondernemer of innovatiemanager en werkzaam in de baggerindustrie, dan mag u dit symposium niet missen! Naast ondernemers zijn ook beleidsmakers van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Datum en tijd
Donderdag 29 november 2018 van 12.00 tot 17.30 uur

Locatie
Erasmus Paviljoen, Burgemeester Oudlaan 350, 3062 PA Rotterdam

Kosten
De kosten van dit symposium bedragen €150,- (excl. BTW) per deelnemer. Dit is inclusief lunch en consumpties. Er zijn slechts beperkt kaarten beschikbaar.

Aanmelden

Over de organisatie
De studie en het symposium worden mede mogelijk gemaakt door Royal IHC, Damen Shipyards Group, Van Oord, DEME, Boskalis, MAN Energy Solutions en PON Power. De studie wordt uitgevoerd door de Rotterdam School of Management, Erasmus University met advies van de Vereniging van Waterbouwers, IADC, Maritime Delta, InnovationQuarter en Netherlands Maritime Technology (NMT). Maritime Delta, InnovationQuarter en Netherlands Maritime Technology zijn tevens verantwoordelijk voor de organisatie van het symposium. Meer informatie