Save the date: Waterbouwdag 4 oktober

Save the date: Waterbouwdag 4 oktober

De Waterbouwdag 2018 vindt plaats op donderdag 4 oktober a.s. in de Jaarbeurs te Utrecht.
Dit jaarlijkse evenement geeft een overzicht van de laatste ontwikkelingen en nieuwe projecten in de waterbouwsector. Voor waterbouwers uit Nederland en België dé gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Het is niet alleen een boeiende dag voor ervaren experts, maar ook voor jonge professionals en studenten.

Praktische informatie
Datum: donderdag 4 oktober 2018
Tijd: 8:30 - 18:00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Dit jaar is gekozen voor een andere locatie dan gewoonlijk, namelijk de Jaarbeurs te Utrecht. Tevens zal de opzet van het programma worden aangepast waardoor er meer ruimte is om de bedrijven op de informatiemarkt te bezoeken.

Thema: High Tech Waterbouw
Tijdens de Waterbouwdag 2018 staan de technologische ontwikkelingen in de sector centraal. Aan de hand van concrete projecten wordt aandacht geschonken aan nieuwe ontwikkelingen zoals ICT en Big Data, innovaties in meten en monitoren, 3D en 4D informatie, en slimme uitvoerings- en dijkverbeteringstechnieken. Tevens bekijken we hoe deze ontwikkelingen bijdragen aan de verduurzaming van de waterbouw. Daarom is dit jaar als thema 'High Tech Waterbouw' gekozen.

Eigen programma samenstellen met actuele projecten
Deelnemers aan de Waterbouwdag hebben een ruime keuze bij het samenstellen van hun eigen middagprogramma. Er zijn diverse parallelle sessies waarbij de onderwerpen High Tech Waterbouw, nieuwe ontwikkelingen in het hoogwaterbeschermingsprogramma en andere nationale- en internationale projecten aan bod komen.

Informatiemarkt
Een belangrijke ontmoetingsplaats tijdens de Waterbouwdag is de informatiemarkt. Op deze markt presenteren bedrijven en instellingen hun meest recente producten en diensten. Wilt u met uw bedrijf op de informatiemarkt staan? Neem dan contact op met Angelique van Tongeren van het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) via telefoonnummer 070-3919890 of e-mail waterbouwdag@kivi.nl.

Aanmelden
Meer informatie volgt z.s.m. op www.waterbouwdag.nl