Wij hebben de leukste bijbaan van Nederland voor een politiek gedreven lobbyist in spé…

Wij hebben de leukste bijbaan van Nederland voor een politiek gedreven lobbyist in spé…

De Vereniging van Waterbouwers zoekt voor circa 1 dag per week een gemotiveerde derde- of vierderjaars student die – bij voorkeur- politiek actief is en van public-affairs zijn/haar werk wil maken. Deels vanaf ons kantoor in de Malietoren in Den Haag help je ons bij onze lobby door gesprekken met Kamerleden voor te bereiden en relevante debatten te agenderen en te analyseren. Hierbij ondersteun je de beleidsmedewerkers van de vereniging en de directeur op de voor de Waterbouwers relevante dossiers. Daarbij analyseer je (beleids)documenten en breng je zelf ook issues in.

Uiteraard beschik je over een antenne voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en je bent in staat om planmatig te werken. Op basis van een jaarcontract verdien je een marktconform salaris. En daarnaast lever je een mooie bijdrage aan een prachtige sector die nationaal èn internationaal indruk maakt: de Waterbouw!

Je korte motivatie en je c.v. kun je richten aan:
e.lokkerbol@waterbouwers.nl

De Vereniging van Waterbouwers: van belangenbehartiging tot het delen van kennis

De Vereniging van Waterbouwers is dé werkgevers- en ondernemersorganisatie voor aannemers & dienstverleners in de waterbouw. Onze vereniging telt 98 leden die nationaal en internationaal actief zijn. Wij werken continu aan een vitale waterbouwsector. Dat doen wij onder belangenbehartiging, het delen èn ontwikkelen van kennis en het organiseren van activiteiten. Maar bovenal brengen wij het mooie vak van de waterbouw onder de aandacht van een breed publiek.