Wereld Water College 26 juni 2018

Wereld Water College 26 juni 2018

Waar vindt de watersector nieuwe waterambassadeurs en talenten om onze sector te laten groeien en innoveren?
Op het Wereld Water College dinsdag 26 juni 2018 in Den Haag! Het Wereld Water College is een initiatief van Topsector Water en Maritiem en wordt in 2018 georganiseerd i.s.m. De Haagse Hogeschool. Vele bedrijven, organisaties en kennis-aanbieders in de sector werken mee aan deze dag, waarbij 1.000 scholieren allerlei facetten van werken aan water ontdekken. Het Wereld Water College gaat actief opzoek naar nieuw goede handen en knappe koppen voor de watersector.

Wereld Water College 2018 op het Volvo Ocean Race Finish event in Den Haag!
De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. In juni 2018 eindigt deze legendarische race na 46.000 gezeilde zeemijlen in Den Haag. Negen dagen lang staat de haven van Scheveningen in het teken van de Nederlandse watersector. Er zijn tal van watersportactiviteiten, een innovatiepaviljoen, een sustainability congres en op dinsdag 26 juni vindt het Wereld Water College plaats. Het programma van het Wereld Water College bestaat uit een gastles op school, een excursie naar de race village en een bezoek aan de WaterXperiences.

Wat kunt u doen als bedrijf of organisatie?
Het Wereld Water College bestaat uit verschillende 'WaterXperiences' die de leerlingen uitdagen om verder te kijken. Afgelopen jaren zijn verschillende opstellingen bedacht door vele bedrijven. Een waterquiz, een interactief waterspel, het bouwen van sonarbootjes, het spuiten van een tulpeneiland, het ontwerpen van een weerstation, debatteren over regelgeving in Europa. Het college kan vergeleken worden met een platform waar bedrijven hun specialiteiten laten zien aan toekomstige waterambassadeurs. Wellicht ontmoet u uw toekomstige top verkoper, dijkgraaf, wetenschapper of zelfs de nieuwe Nobelprijswinnaar.

Doe mee. Het is de toekomst van uw bedrijf! U kunt zich hier aanmelden.

Heeft u nog vragen, stuur een mail naar info@wereldwatercollege.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op.